 
      
                                    CLIENT INFORMATION
 
                                                                    
                                                                NORMAY ANNI
                                                                            Graphic Designer                                                                        
                                                                     
                                                                
                                                                Live Demo: www.livedemo.com
                                                            
                                                          
                                                                                                                    
                                                                Start Date: 21 August, 2016   
                                                            
                                                          
                                                    
                                                                Category: Finance & Legal
                                                            
                                                          
                                                                                                                    
                                                                End Date: 21 August, 2018
                                                            
                                                          
                                                    91, 92 ve 93 Parseller, Bebeköy arazisinin en üst konumunda, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına hakim toplamda 2,5 dönümden oluşmaktadır.
Söz konusu parsellere, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden Çatı aktarım ve onarım izni alınmış, yaklaşık 800 metrekare restoran alanı projelendirilmiştir.
Yemek ve Restorancılık sektörünün duayen ismi Osman Serim’in danışmanlığında konsepti belirlenen ve fizibilitesi yapılan, A+ kitleye hitap edecek, bütün yıl boyunca 300 masa açık ve 150 masa kapalı alanları ile «fine dining» restoran ve lounge bar yapılması planlanmakadır.







